Het evolueren van een communicatie in de directiekamer. Zaakjes die beslist grote impact hebben met de bedrijfsprestaties | Virtual boardroom

Het bedrijfscultuur staat de allernieuwste jaren centraal. Schandalen, variërend van valsspelen tot overheidsnormen, tot mishandeling van bezoekers om onrealistische prestatiedoelen te bereiken, tot doordringende seksuele intimidatie, vult de krantenkoppen. In de nasleep van dergelijke crises blijven aandeelhouders, regelgevers, werknemers, bezoekers en anderen vaak aanvragen “waar was het bestuur? ” Bestuurders zien de risico’s deze een mindere cultuur karaf brengen, en herkennen hoe een sterke, gezonde cultuur een bedrijf meer karaf maken waardevol en veerkrachtig. Maar het cultuur betreffende een handelsbedrijf kan moeilijk te beoordelen zijn, ook voor degenen die daar elke dag werken. Het is zelfs nog moeilijker voor bestuurders, die slechts beslist handvol keer per jaar bij het bedrijf aanwezig bestaan voor bestuursvergaderingen. Tijdens deze bijeenkomsten bezitten directeuren regelmatig contact bij dezelfde geringe groep leidinggevenden op messcherp niveau, waarom hun visie op de bredere bedrijf wordt begrensd. Dus hoe gaan regisseurs om aan het begrijpen en waarderen van cultuur? Wat nog belangrijker ben, krijgen zij het juist? Het is eventueel niet verrassend dat voordelig tweederde (64%) van het directeuren zegt te vertrouwen op hen buikgevoel van hun interacties met het management vanwege de cultuur te evalueren, hoewel veel minder regisseurs (32%) zeggen dat de een van de maximaal bruikbare benaderingen is. Wat vinden directeuren eigenlijk nuttig? Horen betreffende werknemers. Bovenaan de lijst met de handigste statistieken voor het evalueren van cultuur staan de enquête-resultaten van werknemersbetrokkenheid, de debriefs van u exitgesprek plus 360-graden feedbackresultaten voor leidinggevenden. Na beslist bedrijfscrisis, moet het redelijk snel zijn om te onderscheiden hoe soort factoren gerelateerd aan cultuur hebben bijgedragen aan dit euvel. Het moeilijkste is vanwege problemen vroegtijdig op te sporen plus te verhelpen voor ze dezelfde crisis word. Onze visie is dat bestuurders:

board software

  • Dring aan bij kwalitatieve en kwantitatieve statistieken waarmee u de cultuur van uw bedrijf onder een knie moet gaan krijgen. Een exacte statistieken die nuttig zullen bestaan, zullen tot op zekere hoogte, afhankelijk van u bedrijf, variëren. En u zijn eventueel geen statistieken die het management al rapporteert betreffende het bestuur. Neem beslist bredere kijk op hoeveel enig kennis kan opleveren en zorg ervoor dat het management een effectief dashboard gebruikt door informatie erbij communiceren.
  • Ontmoet verschillende medewerkers vervolgens alleen senior executives. Senior executives inslikken de raad van bestuur een mening geven betreffende de toon aan een top, echter het is ook cruciaal vanwege te zien hoe verschillende werknemers de bedrijf plus hun bizar rollen zien. Ze inslikken waardevolle perspectieven bieden bij het executive team plus op tevens de ‘mood in the middle’ indien de ‘buzz at bottom’.
  • Verbind de stippen tussen de statistieken dat u krijgt en enigszins u hoort, om erbij zien ofwel de verhalen consistent bestaan. Soms liggen de werkelijke problemen medio wat leidinggevenden en werknemers zeggen plus wat de gegevens bevestigen zien. Zoek naar plus verken eventuele inconsistenties medio de twee.
  • U moet er voor zorgen dat cultuur een vast onderwerp is op een agenda van de raad. Door het onderwerp een terugkerend gesprek te maken, zorgt het ervoor dat het voor de mensen top of mind blijft. En de benadrukt het waarde die het bestuur aan een bedrijfscultuur hecht.
  • Maak van cultuur een discussie op de volledige bord. Veel bedrijven wijzen https://board-room.nl/ delen van cultuurtoezicht toe aan verschillende commissies. De auditcommissie hoort denkbaar iets betreffende ethiek plus compliance, ondertussen de compensatiecommissie zich richt op doelstellingen en feest van het compensatieplan. Tevens bij de splitsing dienen het bredere onderwerp van de cultuur terugkomen bij de agenda van een volledige raad.

De verkeerde bedrijfscultuur kan reële risico’s voor beslist bedrijf opleveren, of de nu gaan om risicobeheer, werknemersbetrokkenheid of bedrijfsprestaties. Wat precies volgens bestuurders de afkomst van ellende in de cultuur? Over de algemeen filosoferen regisseurs datgene de maximaal kritische bestanddelen voor dezelfde gezonde cultuur de toon aan de bovenkant en de ‘gemoedstoestand in de midden’ is. Een aanzienlijke meerderheid (87%) is het ermee ooit dat beslist ongepaste toon van de executive team bijdraagt aan problemen bij bedrijfscultuur. Toch het is niets alleen het C-suite dat een rol speelt; 79% zegt datgene de toon van u middenmanagement een bijdrage levert. Zesenzestig procent (66%) zijn het erover eens dat gebrek aan communicatie en transparantie van het management ook beslist rol speelt in cultuurproblemen. Verder zegt bijna driekwart van het bestuurders (74%) dat dezelfde te uitgestrekte focus op kortetermijnresultaten bijdraagt aan problemen met het bedrijfscultuur. Plus als we kijken volgens de mogelijke bronnen met kortetermijndruk, later zegt bijna 60% van de directeuren dat institutionele beleggers erbij veel aandacht besteden bij de prestaties van een aandelen bij de korte termijn. Dit focus op kortetermijnprestaties en het raken van prestatiedoelen in compensatieplannen kan eveneens bij bedrijven tot slecht gedrag leiden. Tweederde (67%) van het directeuren zegt dat ineffectieve compensatieplannen leiden tot ellende met een cultuur.

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>